Energija, nafta i plin

Napredna zaštita perimetra u svrhu prevencije

Ključno je imati informacije o potencijalnom riziku prije nego što se isti dogodi.

Energija, nafta i plin

Zaštita perimetra je od presudne važnosti za područja visokog rizika kao što su elektrane, rafinerije nafte i plina i drugi industrijski kompleksi.Supervisor je idealno rješenje za zaštitu perimetra jer objedinjuje sigurnosne module kao što su videonadzor, kontrola pristupa, detekcija požara i plina, upravljanje posjetiteljima i drugo.

Dodatna prednost je video provjera i prijedlozi sigurnosnih postupaka za operatere u trenutku kada se alarm pojavi. To smanjuje vrijeme reakcije i potencijalnu štetu, izravno snižavajući potencijalne troškove nastale uslijed štetnog događaja.

Osobna sigurnost na lokaciji postiže se različitim pristupnim zonama i ograničenim pristupom po osobi, statusom lokacije u stvarnom vremenu za osobe u ex-zonama (man-down alarm).

Oprema s ATEX certifikatom

Oprema s ATEX certifikatom često se koristi u energetskim, naftnim i plinskim objektima.

Proizvodi koji su usklađeni s ATEX-om dokazano su sigurni za upotrebu u specifičnim okruženjima s eksplozivnom atmosferom, prema zoni tj. zonama u kojoj su certificirani za korištenje.

Naši iskusni tehničari educirani su i certificirani za ugradnju i održavanje opreme EX-zone, što se pomno prati preko Supervisor sučelja.

Other industries

Zračne luke i prometna čvorišta

Vidi više

Kritična infrastruktura

Vidi više

Javni prostori

Vidi više

Logistika i transport

Vidi više

Tvrtke i poslovni objekti

Vidi više

Bankarski i financijski sektor

Vidi više

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva, ispravan prikaz sadržaja i praćenje posjeta, ova stranica koristi kolačiće. Ako prihvaćate kolačiće, kliknite na 'Prihvati' , a ako želite saznati više o kolačićima pogledajte Pravila o kolačićima.