Javni prostori

Sigurnost je osjećaj koji se može stvoriti i njegovati

Pretvorite ulice i trgove u dnevne boravke svoga grada, uvijek pune ljudi

Sigurnost u javnom prostoru

Kvalitetan javni prostor nudi niz aktivnosti za sudjelovanje, lako je doći do njega i povezan je s okolnom zajednicom, siguran je, čist i privlačan i, možda, najvažnije, mjesto je za upoznavanje drugih ljudi. Lokalni dužnosnici imaju zadatak svojim građanima osigurati gore navedeno.

Sa Supervisorom pokrivamo sigurnosni dio koji je izravno ili neizravno preduvjet za sve ostalo: druženje, lak pristup i aktivnosti na licu mjesta.

Nadzor javnih površina

Videonadzor javnih kulturnih objekata, zaštićenih objekata, trgova, ulica i parkova.

Upravljanje prometom

Uspostavljanje reda u gradskom prometnom sustavu prvi je korak u stvaranju sigurnog javnog okruženja. Integrirani sustav videonadzora s komunalnim sustavom izdavanja kazni može drastično smanjiti broj prekršaja kao što su:

  • vožnja u pogrešnom smjeru 
  • nepropisno zaustavljanje vozila
  • nedozvoljeno polukružno okretanje
  • prijelaz kroz crveno svjetlo
  • nepropisno parkirana i zaustavljena vozila

Detekcija incidenata

Tijekom velikih društvenih događanja poput sajmova i javnih proslava okuplja se veliki broj ljudi pa je povećan rizik od incidenata. Napredna rješenja za videonadzor odmah alarmiraju sigurnosne djelatnike kada se dogodi incident, tako da reakcija može biti gotovo trenutna.

Other industries

Logistika i transport

Vidi više

Bankarski i financijski sektor

Vidi više

Tvrtke i poslovni objekti

Vidi više

Kritična infrastruktura

Vidi više

Zračne luke i prometna čvorišta

Vidi više

Energija, nafta i plin

Vidi više

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva, ispravan prikaz sadržaja i praćenje posjeta, ova stranica koristi kolačiće. Ako prihvaćate kolačiće, kliknite na 'Prihvati' , a ako želite saznati više o kolačićima pogledajte Pravila o kolačićima.