Opći uvjeti korištenja

Web stranica supervisor.hr u vlasništvu tvrtke Tehnozavod Marušić omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja koji je podložan niže navedenim Uvjetima korištenja. Niti jedan dio stranice ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih. Korištenjem usluga i sadržaja smatra se da su korisnici upoznati s aktualnim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice na vlastitu odgovornost te da su uvjete korištenja razumjeli u cijelosti.

Autorska prava

Tehnozavod Marušić polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez prethodne dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

U ovom pogledu, bez prethodnog pisanog pristanka vlasnika autorskih prava, korisnicima web stranice posebno je zabranjeno:

 • Objavljivati sadržaje web stranice na drugim web stranicama
 • Prodavati, posuđivati ili izdavati licence za korištenje bilo kojeg sadržaja ove web stranice
 • Javno objavljivati bilo koji sadržaj ove web stranice
 • Umnožavati, izdavati kopije ili na bilo koji drugi način koristiti sadržaj web stranice u komercijalne svrhe

Korisnik koji smatra da je tvrtka Tehnozavod Marušić povrijedila njegova autorska prava dužan je takav sadržaj prijaviti koristeći e-mail adresu info@supervisor.hr. Tvrtka će svaku takvu prijavu razmotriti te u slučaju utvrđivanja povrede autorskih prava u najkraćem roku ukloniti sadržaj.

Pravo na izmjene sadržaja i usluga

Tehnozavod Marušić zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na stranici supervisor.hr bez obaveze prethodne najave.

Poveznice na druge web stranice

Stranica supervisor.hr tvrtke Tehnozavod Marušić sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja te poveznica na vanjske stranice.

Tehnozavod Marušić nema nikakvu kontrolu nad informacijama pruženim od treće strane i stoga ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj internetskih stranica treće strane kojima korisnik pristupa preko poveznica, niti za korisnikovo korištenje spomenutih poveznica. Prilikom pristupa web stranicama treće strane korisnicima se savjetuje pregledati odnosne opće uvjete korištenja.

Sav sadržaj web stranice tvrtke Tehnozavod Marušić koristi se na vlastitu odgovornost te se tvrtka ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Obveze korisnika

Korisnicima stranice supervisor.hr tvrtke Tehnozavod Marušić strogo je zabranjeno:

 • slanje sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način
 • slanje informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima
 • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe
 • slanje sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
 • svjesno slanje sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme
 • vršiti automatizirano prikupljanje podataka (data mining)
 • Vršiti tzv. Denial-of-Service  napade, odnosno ometati rad web stranice namjernim i organiziranim preopterećivanjem iste

Izmjene uvjeta korištenja

Tvrtka Tehnozavod Marušić zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorna za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Mjerodavno pravo

Opći uvjeti korištenja ove web stranice sastavljeni su i tumače se u skladu s hrvatskim pravom. Svi sporovi proizašli iz ili u vezi s ovim uvjetima riješiti će se mirnim putem. U slučaju nemogućnosti rješavanja mirnim putem, sporove će rješavati stvarno nadležni hrvatski sudovi.

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva, ispravan prikaz sadržaja i praćenje posjeta, ova stranica koristi kolačiće. Ako prihvaćate kolačiće, kliknite na 'Prihvati' , a ako želite saznati više o kolačićima pogledajte Pravila o kolačićima.