Vatrodojava i plinodojava

Zaštita ljudi, imovine i opreme je prioritet

Upravljanje alarmima vatrodojave i plinodojave uz video verifikaciju i dvosmjerne komunikacijske protokole za bržu reakciju

Prevencija, rano otkrivanje i brzo rješavanje vatrodojavnih i plinodojavnih alarma

U velikim industrijskim i poslovnim sustavima s nekoliko stotina ili tisuća lokacija može se pronaći gotovo isti broj različitih sustava za detekciju požara i plina.

Supervisor rješava problem njihovog povezivanja u jednu središnju točku, bez mijenjanja instalirane opreme. Različiti sustavi za detekciju požara i plina integrirani su u Supervisor koji služi kao središnja točka PSIM rješenja.

U Supervisoru operateri mogu koristiti modul za upravljanje alarmima za rješavanje alarma vatrodojave i plinodojave.

Video potvrda alarma

Dodatna pogodnost za operatere u trenutku alarma je značajka video provjere i prijedlog odgovarajuće sigurnosne procedure.

  • Sustav automatski otvara ekran videonadzorne kamere na mjestu alarma (ako takva postoji), tako da operater može vizualno provjeriti alarm.
  • Zatim se prikazuje skup uputa iz odgovarajuće sigurnosne procedure, tako da se eliminira vrijeme ručnog pretraživanja te operater može puno brže reagirati.

To smanjuje vrijeme reakcije i potencijalnu materijalnu štetu, izravno snižavajući potencijalne troškove uslijed nastanka incidenta.

Ostala rješenja

Zaštita perimetra

Vidi više

Videonadzor

Vidi više

Upravljanje posjetiteljima

Vidi više

Kontrolna soba

Vidi više

Kontrola pristupa

Vidi više

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva, ispravan prikaz sadržaja i praćenje posjeta, ova stranica koristi kolačiće. Ako prihvaćate kolačiće, kliknite na 'Prihvati' , a ako želite saznati više o kolačićima pogledajte Pravila o kolačićima.