Zaštita perimetra

GIS karta s potpunim pregledom svih sigurnosnih sustava

Zračna, zemaljska i podzemna zaštita perimetra – predviđamo i preventivno pratimo sve moguće kanale ulaska u perimetar.

Modularni integrirani sustav za potpunu zaštitu perimetra

Modularna arhitektura Supervisora temeljena na pristupu klijent-poslužitelj omogućuje visoku učinkovitost i stabilnost sustava. Svaki novi modul dodan Supervisoru jednostavno je integriran i povezan s centralnim sustavom, proširujući tako opseg i funkcionalnosti.

To je upravo ono što Supervisor čini savršenim rješenjem za zaštitu perimetra – povezivanje sustava kao što su videonadzor, kontrola pristupa, detekcija požara i plina te upravljanje posjetiteljima.

GIS karta – vizualni pregled omogućuje brže reakcije

Kada se događaj dogodi negdje u perimetru, operater kontrolne sobe može ga uočiti izravno na glavnoj GIS karti. GIS karta je kreirana na način da prikazuje sve integrirane sustave, s jednostavnim i jasnim ikonama i grafikama za događaje.

Posebna pozornost

Zaštita perimetra posebno je važna za:

  • Industrijske objekte
  • Trase cjevovoda
  • Financijske i bankarske institucije
  • Kritičnu infrastrukturu

U ruralnim i nenaseljenim područjima, osim ljudi, vozila i neidentificiranih letećih objekata, izvor sigurnosne povrede perimetra mogu biti i životinje. Sustav zaštite perimetra uključuje prepoznavanje podzemnog kopanja i detekciju kretanja životinja.

Ostala rješenja

Videonadzor

Vidi više

Upravljanje posjetiteljima

Vidi više

Kontrolna soba

Vidi više

Kontrola pristupa

Vidi više

Vatrodojava i plinodojava

Vidi više

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva, ispravan prikaz sadržaja i praćenje posjeta, ova stranica koristi kolačiće. Ako prihvaćate kolačiće, kliknite na 'Prihvati' , a ako želite saznati više o kolačićima pogledajte Pravila o kolačićima.