Kontrolna soba

Profesionalni nadzor integriranih sustava tehničke zaštite

Sve aktivnosti u kontrolnoj sobi moguće je izvesti kroz jedinstveno sučelje, koje je korisnički orijentirano i jednostavno za korištenje

Kako dizajnirati kontrolnu sobu koja će operatere učiniti još boljima u svom poslu?

Tipična kontrolna soba sastoji se od videozida s trenutnim pregledom kamera i stanicom za upravljanje s više računala i ekrana, od kojih svaki ima svoju funkciju.

Posjedovanje moderne i učinkovite kontrolne sobe ključno je za 24/7 procese u bilo kojoj industriji, komunalnom ili javnom objektu.

Kontrolne sobe dizajnirane i izrađene po narudžbi štede prostor i vrijeme, a u kombinaciji s prilagođenim softverskim rješenjem, stvorit će sigurnije, budnije operatere s bržim i racionalnijim odgovorima i većom produktivnošću.

Prednosti dobrog dizajna kontrolne sobe:

  • Poboljšanje budnosti operatera
  • Povećanje učinkovitosti sustava
  • Smanjeno vrijeme reakcije operatera
  • Smanjenje ukupnih troškova sigurnosti

Jednostavno, brzo i pouzdano

Supervisor kao rješenje za kontrolne sobe uključuje module kao što su kontrola pristupa, upravljanje posjetiteljima, videonadzor, GIS mapa i upravljanje alarmima.

Ostali specifični moduli razvijaju se po zahtjevu klijenta.

Jedan operater može pristupiti svim modulima ili se svaki operater može dodijeliti odabranom segmentu (zemljopisno, prema vrsti mjesta itd.).

Naše iskustvo u projektiranju i integraciji kontrolnih soba pokazalo nam je ono što krajnji korisnici, operateri kontrolne sobe, očekuju od sustava koji će koristiti cijeli dan, svaki dan. Takav sustav treba biti:

  • intuitivan
  • pojednostavljen
  • brz
  • pouzdan. 

S tim na umu kreirali smo Supervisor, a koristeći povratne informacije stvarnih korisnika neprestano ga poboljšavamo.

Ostala rješenja

Videonadzor

Vidi više

Zaštita perimetra

Vidi više

Vatrodojava i plinodojava

Vidi više

Kontrola pristupa

Vidi više

Upravljanje posjetiteljima

Vidi više

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva, ispravan prikaz sadržaja i praćenje posjeta, ova stranica koristi kolačiće. Ako prihvaćate kolačiće, kliknite na 'Prihvati' , a ako želite saznati više o kolačićima pogledajte Pravila o kolačićima.