Tvrtka

Upoznajte Tehnozavod.

Tehnozavod

Tehnozavod čine stručnjaci za sistemske integracije sigurnosnih i audio-video sustava za poslovne svrhe. Osnovani 1964. godine, danas imamo više od 50 godina dokazanog iskustva i više od 20.000 instaliranih sustava u raznim industrijama.

Slogan tvrtke je “Od ideje do rješenja”, što je najbolji opis predanosti, integriteta i inovativnosti naših zaposlenika pri razvoju rješenja za klijente.

Tehnozavod posljednjih godina kontinuirano raste, koristeći svoju tradiciju i iskustvo kao snagu i motivaciju za nova ulaganja. Supervisor je jedno od njih – vlastito rješenje za lakši nadzor sigurnosti.

Vrijednosti

 1. Stručnost

  Naši zaposlenici su profesionalci s relevantnim certifikatima i velikim praktičnim iskustvom na stvarnim projektima.

 2. Profesionalnost

  Svaki projekt se provodi kroz strukturirani proces upravljanja projektom, odgovorno i profesionalno.

 3. Pouzdanost

  Jamčimo uspješno izvršenje svakog zadatka u dogovorenom roku, te nalazimo rješenje za sve prepreke na koje nailazimo.

 4. Timski rad

  Kontinuirano potičemo i nagrađujemo zaposlenike koji timskim radom postižu rezultate čija kvaliteta nadilazi postignuća pojedinca.

 5. Društvena odgovornost

  Korporativna odgovornost tvrtke temelji se na etičkom ponašanju i dubokom razumijevanju koliko je važna dobrobit pojedinca i društva u cjelini.

 6. Kontinuirani razvoj

  Razvoj ideja i projektiranje rješenja s najsuvremenijom tehnologijom i softverskim alatima je kontinuirani proces u našoj tvrtki.

Certifikati

Posebna se pozornost posvećuje certifikatima koji potvrđuju poslovne procese, brigu o okolišu i visoku razinu zaštite informacija, što je unaprijedilo povjerljiva partnerstva u našim najsloženijim projektima.

Želite znati više?

Posjetite našu korporativnu stranicu i saznajte više.

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva, ispravan prikaz sadržaja i praćenje posjeta, ova stranica koristi kolačiće. Ako prihvaćate kolačiće, kliknite na 'Prihvati' , a ako želite saznati više o kolačićima pogledajte Pravila o kolačićima.