Kritična infrastruktura

Zaštititi infrastrukturu grada znači zaštititi njegove ljude

Kritična infrastruktura

Kritična infrastruktura je izraz koji se koristi za objekte i imovinu koja je neophodna za funkcioniranje društva i gospodarstva. Uz pojam se najčešće povezuju objekti za vodoopskrbu, proizvodnju hrane, grijanje, proizvodnju električne energije, javno zdravstvo, prijevoz, sigurnosne službe (vojska, policija), telekomunikacijski i informatički sustavi te financijski sustav.

Zaštita perimetra

Zaštita perimetra iznimno je važna za vodne, toplinske i energetske objekte. Prevencija i rano otkrivanje onečišćenja, oštećenja i drugih neovlaštenih radnji ključni je korak u osiguravanju sigurnog i pouzdanog poslovanja.

Napredni sustavi kontrole pristupa i upravljanja posjetiteljima povećavaju razinu sigurnosti u kritičnim infrastrukturnim objektima praćenjem zaposlenika, posjetitelja i izvođača radova tijekom njihova kretanja unutar lokacije.

Other industries

Javni prostori

Vidi više

Bankarski i financijski sektor

Vidi više

Energija, nafta i plin

Vidi više

Tvrtke i poslovni objekti

Vidi više

Zračne luke i prometna čvorišta

Vidi više

Logistika i transport

Vidi više

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva, ispravan prikaz sadržaja i praćenje posjeta, ova stranica koristi kolačiće. Ako prihvaćate kolačiće, kliknite na 'Prihvati' , a ako želite saznati više o kolačićima pogledajte Pravila o kolačićima.