Supervising made easy.

Zamislite softversko rješenje koje objedinjuje sve sustave tehničke zaštite koji se trenutno koriste. Rješenje na lokalnom jeziku, potpuno prilagodljivo potrebama tvrtke i integrirano sa svim uređajima instaliranim na lokaciji.

Zamislite Supervisor.

INTEGRIRANO

svi uređaji i sustavi nadziru se kroz jedinstveno sučelje

MOĆNO

stotine lokacija prezentirane na jednom ekranu u realnom vremenu

JEDNOSTAVNO

kreirano za sve tipove korisnika, od operatora do sistem-administratora

Rješenja

Kontrola pristupa

Definirajte pravila pristupa, dodijelite prava pristupa i nadgledajte sve pristupne točke putem modula za kontrolu pristupa u Supervisoru. Centralizirana kontrola pristupa svim nadziranim objektima.

Upravljanje posjetiteljima

Supervizor omogućuje nadzor svih posjetitelja, privremenih zaposlenika, dobavljača i izvođača radova koji ulaze i izlaze iz vaših objekata.

VIdeonadzor

Videonadzor je lakši uz Supervisor. Napredne opcije video analitike, prepoznavanje kretanja ljudi i vozila, CLPR, upozorenja o povišenoj temperaturi i još mnogo toga.

Kontrolna soba

Kontrolna soba je središnja točka velikih sigurnosnih sustava. Supervisor će rad u kontrolnoj sobi učiniti lakim i jednostavnim, a u isto vrijeme pouzdanim i sigurnim.

Vatrodojava i plinodojava

Više od jednostavne vatrodojave i plinodojave, Supervisor donosi video verifikaciju alarma zajedno s pratećim procedurama i uputama za operativno osoblje.

Zaštita perimetra

Sveobuhvatna GIS karta predstavlja sve integrirane sustave i značajno olakšava zaštitu perimetra. Uključuje interaktivni pregled trenutnih alarma, kretanja vozila io soba te drugih događaja u tijeku.

20 000+

osiguranih lokacija

100%

pouzdanost

24/7

dostupnost

Sektori

Bankarski i financijski sektor

Zaštita kritičnih informacija, imovine i infrastrukture putem središnjeg sustava upravljanja. Supervisor je stvoren da bude središnja točka za svakodnevne sigurnosne operacije.

Energija, nafta i plin

Zaštita perimetra i video provjera događaja ima veliku važnost u velikim energetskim postrojenjima. Supervisor pomaže spriječiti i upravljati kritičnim situacijama.

Zračne luke i prometna čvorišta

Velike štićene prometne površine u kombinaciji sa putničkim zonama specifične su za velika prometna čvorišta u zračnom i kopnenom prometu. Nadgledajte sve zone kroz jedan sustav.

Logistika i transport

Veliki broj istovara i utovara robe na dnevnoj bazi, upravljanje posjetiteljima, nadzor tereta i još mnogo toga – svime se može upravljati putem intuitivnog sučelja Supervisora.

Tvrtke i poslovni objekti

Upravljanje posjetiteljima, kontrola pristupa i druge aktivnosti upravljanja zgradom postaju jednostavnije uz Supervisor. Uključite sustav plaćanja parkinga za potpunu kontrolu.

Javni prostori

Sigurni i pametni gradovi nisu budućnost, oni se događaju sada! Uvođenjem Supervisora gradovi dobivaju robustan, pouzdan i moderniziran sigurnosni sustav.

Kritična infrastruktura

Certificirani smo i iskusni u instalacijama i održavanju opreme na objektima kritične infrastrukture, uključujući državne, vojne i civilne objekte.

1 /

Certifikati

Posebna se pozornost posvećuje certifikatima koji potvrđuju poslovne procese, brigu o okolišu i visoku razinu zaštite informacija, što je unaprijedilo povjerljiva partnerstva u našim najsloženijim projektima.

Tehnozavod building ilustration

Tvrtka

U Tehnozavodu već više od 50 godina ugrađujemo profesionalne sustave tehničke zaštite te audio-video sustave. Supervisor je naš odgovor na pitanje kako nadzor i održavanje sigurnosti učiniti jednostavnijim, dajući klijentima rješenje koje je moćno, pouzdano i jednostavno u isto vrijeme.

Supervisor logo decoration

Here’s what our clients have been saying about us.

Quotes sign

Kroz Supervisor integracijsku platformu, dobili smo jasniji uvid u sve sustave tehničke zaštite. Supervisor nam pomaže da budemo učinkovitiji te reagiramo pravovremeno.

Blanka Zubalj, CSO, Raiffeisenbank Hrvatska

Sigurni, pouzdani i učinkoviti rad postrojenja naša su misija. Implementacija Supervisora omogućila je provođenje te misije u segmentu tehničke zaštite integracijom upravljanja svim podsustavima. Na taj način realizirali smo visoke i specifične zahtjeve postavljene na sigurnost.

Dražen Franc, Podzemno skladište plina d.o.o.
1 /

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva, ispravan prikaz sadržaja i praćenje posjeta, ova stranica koristi kolačiće. Ako prihvaćate kolačiće, kliknite na 'Prihvati' , a ako želite saznati više o kolačićima pogledajte Pravila o kolačićima.